1DEC Comedy at M-café: Kasper Van Der Laan

De winter komt eraan, het wordt stilaan kouder, dus is het weer tijd voor de gezelligste avond van de maand. Opnieuw staat er een leuke Line-up met maar liefst twee winnaars van het prestigieuze Leids Cabaret Festival voor je klaar. Dus bestel tijdig je plekje voor een avondje speciale bieren en lachen.

Tickets en info op WWW.COMEDYLEUVEN.BE
1 December
Start 20u – inkom 7€

(Wegens grote interesse in deze show zijn er vanaf nu ook een beperkt aantal kaarten te verkrijgen in het M-Café)

Line-up:

Kasper van der Laan
Kasper heeft een origineel gevoel voor humor en verrast menig publiek met zijn innemende persoonlijkheid en unieke manier van vertellen. Zijn blik op de wereld is uniek, zijn observaties doordacht en zijn hersenspinsels origineel. In 2018 won hij het Leids Cabaret Festival. Dat plaatst hem in het lijstje met Nadjib Amhali, Javier Guzman en onze seizoensopener Jeroen Leenders. In 2015 werd Kasper lid van Nederlands bekendste comedycollectief: Comedytrain en dat is de “Premier League” van de comedy.

Silas Simonis
Won tot op heden nog geen enkele comedyprijs, echter wel de goedkeuring van zijn moeder. Zijn humor is gebaseerd op een stevige dosis zelfspot, een kritische blik op de waanzin van het alledaagse en scheetjes die je wel hoort maar niet ruikt. Cynisch en gevat failing forward zoals het hoort.

Jeroen Maris
Huppah! Zonder dat je het merkt steken we nog zomaar een winnaar van het Leids Cabaret festival in de line-up. Jeroen won met de Hygiënas de prestigieuze wedstrijd. Nu zet hij zijn eerste solo stappen en daar hebben wij het volste vertrouwen in want het is immers officieel bewezen dat hij minstens voor 1/3e grappig is.

Vincent Keppens
Opent onze avond en is ook super goed in deelnemen aan comedywedstrijden!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s