Comedy Leuven: Bas Birker: 40/40/40

4 Mei
🔥Tickets en info op WWW.COMEDYLEUVEN.BE🔥
Start 20u30 – inkom 7€

🎤Bas Birker (NL/BE):
Van de vaste gast van de weekwatchers op Radio 2 is geweten dat hij te vinden is voor een zot plan. Herinner je zijn optreden voor 2 x 200 man in het Sportpaleis. Of nog zotter: zijn idee om Belg te worden. Dus gaat hij vanaf 1 mei op 40 dagen tijd een volledig nieuwe show schrijven. En élke dag zal hij zijn nieuw materiaal testen voor een publiek. Na 40 try-outs moet de voorstelling klaar zijn en gaat hij in première.Deze show wordt meteen ook de dernière, daarna speelt Bas de voorstelling nooit meer. Een zot plan indeed en wij van Comedyleuven zijn trots dat we daaraan mogen bijdragen!

🎤Karel De Rijcke:
Karel speelt al jarenlang improvisatietheater en omschrijft zijn humor als “avant-garde absurdisme”. Ja, hij houdt van grote woorden. Vorig jaar stond hij nog in de finale van de Lunatic Comedy Award. Maar belangrijker hij zit in onze harten. Van geen enkele comedian hebben we zoveel gehoord “da was raar maar keigoed, wanneer komt die terug?!”.

🎤Domien Vloeberghs:
Nog zo iemand met een plekje in ons hart. Vragen als heeft Domien echt werk, een kapper of nieuw materiaal zijn hier van geen tel. De man is een geweldig improvisator en lijk evenveel op Conchita Wurst als op Ron Jeremy… what’s in a name.

Tot dan!
Het Comedyteam

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s