19 Maart: Jeroen Leenders

Zaterdag 19 maart moet al met stip in de agenda gemarkeerd staan voor de gezelligste comedy night van Leuven en omstreken. Het gaat een fantastische avond worden dus zorg ervoor dat je snel een plekje reserveert.


🎤
Jeroen Leenders:
Vraag in het comedywereldje “ Wie is je favoriete Belgische comedian?” en de kans is astronomisch groot dat je een shortlist van maar één naam hebt: Jeroen Leenders!
Jeroen doet geen tv-shows , Jeroen doet geen radio-shows en zelfs zaalshows zijn dun gezaaid. Wat Jeroen wel doet is rasechte, pure stand-up comedy. De man wordt vaak omschreven als een comedygenie maar echte fans weten dat het gewoon een belevenis is die alle kanten op kan en gaat. Misschien viel het al op maar wij hebben gigantisch veel liefde voor Jeroen Leenders in ons comedyhart!

🎤
Peter Kluppels:
Peter speelde ooit de finale van Humo’s comedy cup waar hij enkel Jens Dendoncker heeft moeten laten voorgaan. De jury had wel deze mooie woorden voor hem over: “Peter Kluppels is een totaal ander kaliber. Een lange, magere verschijning die me bij momenten eventjes echo’s liet horen van Wim Helsen. Fysiek, absurd, bevreemdend en intelligent. Een verschijning op het podium…”

🎤
Bart Grin & Tae – Yoon Michielsens
Zij nemen de open spots voor hun rekening 10 strakke minuten waarin ze testen of hun nieuwe set uit het juiste hout gesneden is.
🎤Mc Roosje Pertz:
Leuvens enige echte top “mistress of ceremony” met rake edoch zalvende humor. Als zij vraagt wat u doet van werk dan kan u dat maar beter weten!.
🔥Tickets en info op WWW.COMEDYLEUVEN.BE🔥
Start 20u30 – inkom 12€ – zaaltje café Sport – Martelarenplein 13 3000 leuven
Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s