19/11: Hans Cools

Deze maand hebben we een fantastische line-up vol fijne try outs voor je klaar. Je moest je kaartje al lang aan het kopen zijn!
🎤Hans Cools
Hans Cools, schrijnwerkerszoon uit het West-Vlaamse Lichtervelde, is up and coming in de Vlaamse comedy. In 2018 besloot hij zich in te schrijven voor Humo’s Comedy Cup, zonder voordien ooit aan comedy gedaan te hebben. Hij sloeg in als een bom en vult binnenkort het enorme concertgebouw van Brugge met zijn eerste avondvullende show.
🎤Elias van Dingenen
Elias Van Dingenen is een comedian, producer, podcaster en schrijver uit Gent. Hij trekt je mee in zijn verhalen, waarin hij altijd op zoek gaat naar een positief perspectief ondanks alles wat kan en zal fout lopen. Als hij eens tegen je schenen zal schoppen, dan is dat zeker met een kwajongensglimlach. Funfact: Elias neemt deze maand ook zijn eerste “special” op.
🎤Joost Vandecasteele
Joost Vandecasteele, bekend schijver, theatermaker maar bovenal een fantastische comedian. Af en toe maakt hij eens een passage op uw televisiescherm zoals bijvoorbeeld in de slimste mens. Maar wij blijven toch gigantische fan van Joost de comedian met zijn typische humor. Joost mag dan ook met veel liefde een nieuwe set komen testen.
🎤Mc Quinten Friedrichs
De man die als een ware volksmenner heerst over de eerste twee rijen publiek. U kan maar beter een paar goede antwoorden klaar hebben op vragen als: “is dat uw vrouw” of “eet u soms voedsel”.
🔥Tickets aan de deur of op https://comedyleuven.eventgoose.com/ 🔥
Start 20u30 – inkom 15€ – zaaltje café Sport – Martelarenplein 13 3000 leuven (vol=vol)
Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s