Show data seizoen 22-23:

 10/12 – 21/01 – 18/02 – 18/03 – 15/04 – 20/05

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

19/11: Hans Cools

Deze maand hebben we een fantastische line-up vol fijne try outs voor je klaar. Je moest je kaartje al lang aan het kopen zijn!
🎤Hans Cools
Hans Cools, schrijnwerkerszoon uit het West-Vlaamse Lichtervelde, is up and coming in de Vlaamse comedy. In 2018 besloot hij zich in te schrijven voor Humo’s Comedy Cup, zonder voordien ooit aan comedy gedaan te hebben. Hij sloeg in als een bom en vult binnenkort het enorme concertgebouw van Brugge met zijn eerste avondvullende show.
🎤Elias van Dingenen
Elias Van Dingenen is een comedian, producer, podcaster en schrijver uit Gent. Hij trekt je mee in zijn verhalen, waarin hij altijd op zoek gaat naar een positief perspectief ondanks alles wat kan en zal fout lopen. Als hij eens tegen je schenen zal schoppen, dan is dat zeker met een kwajongensglimlach. Funfact: Elias neemt deze maand ook zijn eerste “special” op.
🎤Joost Vandecasteele
Joost Vandecasteele, bekend schijver, theatermaker maar bovenal een fantastische comedian. Af en toe maakt hij eens een passage op uw televisiescherm zoals bijvoorbeeld in de slimste mens. Maar wij blijven toch gigantische fan van Joost de comedian met zijn typische humor. Joost mag dan ook met veel liefde een nieuwe set komen testen.
🎤Mc Quinten Friedrichs
De man die als een ware volksmenner heerst over de eerste twee rijen publiek. U kan maar beter een paar goede antwoorden klaar hebben op vragen als: “is dat uw vrouw” of “eet u soms voedsel”.
🔥Tickets aan de deur of op https://comedyleuven.eventgoose.com/ 🔥
Start 20u30 – inkom 15€ – zaaltje café Sport – Martelarenplein 13 3000 leuven (vol=vol)
Advertentie
Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Comedy Leuven: Bas Birker

May be a cartoon of text that says "COM COMEDY ZA1 ZATERDAG 15 OKTOBER pup BAS BIRKER SENNE MAES MC QUINTEN FRIEDERICHS Comedy www.comedyleuven.be CAFE SPORT DEUR: 19U START: 20U30 €12"
Jullie hebben lang moeten wachten maar, WE ZIJN TERUG!!!
We hebben weer een heel seizoen leuke line-ups voor jullie gepland maar openen doen we met een knaller.
Niemand minder dan Bas Birker komt zijn laatste volledige try-out van “in blijde verwachting” op ons podium spelen, een paar dagen later is immers de grote première. We zijn als try-out club dus zeer vereerd om jullie de enige kans te geven om “In blijde verwachting “ te zien in Leuven. 🔥
🎤Bas Birker (NL/BE):
Van de vaste gast van de weekwatchers op Radio 2 is geweten dat hij te vinden is voor een zot plan. Herinner je zijn optreden voor 2 x 200 man in het Sportpaleis? Of nog zotter: zijn idee om Belg te worden. Comedy Leuven en “de Sport” haalde zelfs de dvd van “404040” als grap. Nu is het dan ook tijd om zijn nieuwste show op België en Nederland los te laten maar voor het zover is moeten bij de show (en bij Bas) nog de allerlaatste schroeven vastgedraaid worden en dat doet hij gewoon, bij ons.
🎤Senne Maes
Senne mag het nieuwe seizoen openen met chaotische vertellingen vol vreemde gedachtegangen en verrassende wendingen
🎤Quinten Friederichs:
Deelt de lakens uit met rake edoch zalvende humor. Als Hij lachen en klappen dan vraagt u vaneigens hoe hard?
🔥Tickets aan de deur of op https://comedyleuven.eventgoose.com/ 🔥
Start 20u30 – inkom 15€ (incl service kost) – zaaltje café Sport – Martelarenplein 13 3000 leuven
Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

18/6 Jeroen Verdick

Jeroen Verdick
De laatste van het seizoen komt er aan en op 18 juni  gaan we er uit met een knaller.

Niemand anders dan Jeroen Verdick komt zijn nieuwe zaalshow testen alvorens die in première gaat. 

 

🎤Jeroen Verdick:

Jeroen is van oerdegelijke Kempische makelij: goedlachs, gevat en met aanstekelijke tongval. Hij zat in de finale van humo’s comedy cup, presenteert samen met Jens Dendoncker het geweldige “Hoe zal ik het zeggen”, was te gast bij Philippe Geubels bij “is er een dokter in de zaal” en last but not least… hij is de voice-over van “Love Island”.
Jeroen Komt zijn zaalshow “Alleen” bij ons try-outen voor hij die op de grote zalen van Vlaanderen loslaat.

 

🎤Elias van Dingenen:
Elias is een van onze favoriete comedians. Hij tourde dit jaar samen met Amelie Albrecht door ongeveer elk zaal in belgie, won bijna de humorklas van radio 2, werd op nationale tv geroast door Urbanus en werkt ongelofelijk hard aan zijn eigen zaalshow “Underdog” die nog maar net in premiere ging. 

 

🎤Barbara Loots en Xander Peeters nemen de eerste twee plekken voor hun rekening en gebruiken je schaamteloos om hun nieuwe materiaal te testen.

 

🎤Mc Yannick Joos neemt voor de laatste editie de fakkel over van Roosje. U bent dus iets veiliger op de eerste paar stoeltjes … of misschien ook niet.

Tickets en info op WWW.COMEDYLEUVEN.BE

Start 20u30 – inkom 12€ – zaaltje café Sport – Martelarenplein 13 3000 leuven

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

21/5 Comedy Leuven: Wouter Monden

Op zaterdag 21 mei gooien we de deuren van de gezelligste comedyclub van Leuven nog eens open.
Het wordt een fantastische avond met een top Line-up

🎤Wouter Monden (NL):
Wouter begon met comedy in 2010. In november van dat jaar won hij de juryprijs van de Culture Comedy Award. Daarna is hij nooit meer van de Nederlandse en Belgische podia af gegaan.
Zijn stijl is toegankelijk maar scherp en met veel ruimte voor snelle interactie. Wouter is maandelijks te horen op Q-Music in de Q-Musical, schreef mee aan o.a. Dit Was Het Nieuws, Is er een dokter in de zaal en talloze andere tv-programmas
🎤Sergej Lopouchanski:
Sergej brengt hilarische stand-up comedy. Sergej is al enkele jaren een vaste waarde in het Vlaamse comedylandschap. Finalist van Lunatcis Comedy Award en Radio 2 Humorklas, hij behoort tot een van de grote talenten van de nieuwe lichting Vlaamse comedians.
Als eerste generatie migrant uit de Sovjet-Unie combineert hij rake observaties over het Vlaamse leven met een kindse speelsheid die zijn uiterlijk niet doet vermoeden. Een teddybeer met een gemeen kantje, meer kun je toch niet willen in je humor?
🎤Dennis Vansant & Sandy van der Smissen:
Zij nemen de open spots voor hun rekening en proberen jullie met hun eerste sets te overtuigen.
🎤Mc Roosje Pertz:
Leuvens enige echte top “mistress of ceremony” met rake edoch zalvende humor. Als zij zegt dat uw voorliefde voor een bepaalde Italiaanse streek zever is kan u maar beter een favoriete Belgische Badstad bedenken.
🔥Tickets en info op WWW.COMEDYLEUVEN.BE🔥
Start 20u30 – inkom 12€ – zaaltje café Sport – Martelarenplein 13 3000 leuven
Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

19 Maart: Jeroen Leenders

Zaterdag 19 maart moet al met stip in de agenda gemarkeerd staan voor de gezelligste comedy night van Leuven en omstreken. Het gaat een fantastische avond worden dus zorg ervoor dat je snel een plekje reserveert.


🎤
Jeroen Leenders:
Vraag in het comedywereldje “ Wie is je favoriete Belgische comedian?” en de kans is astronomisch groot dat je een shortlist van maar één naam hebt: Jeroen Leenders!
Jeroen doet geen tv-shows , Jeroen doet geen radio-shows en zelfs zaalshows zijn dun gezaaid. Wat Jeroen wel doet is rasechte, pure stand-up comedy. De man wordt vaak omschreven als een comedygenie maar echte fans weten dat het gewoon een belevenis is die alle kanten op kan en gaat. Misschien viel het al op maar wij hebben gigantisch veel liefde voor Jeroen Leenders in ons comedyhart!

🎤
Peter Kluppels:
Peter speelde ooit de finale van Humo’s comedy cup waar hij enkel Jens Dendoncker heeft moeten laten voorgaan. De jury had wel deze mooie woorden voor hem over: “Peter Kluppels is een totaal ander kaliber. Een lange, magere verschijning die me bij momenten eventjes echo’s liet horen van Wim Helsen. Fysiek, absurd, bevreemdend en intelligent. Een verschijning op het podium…”

🎤
Bart Grin & Tae – Yoon Michielsens
Zij nemen de open spots voor hun rekening 10 strakke minuten waarin ze testen of hun nieuwe set uit het juiste hout gesneden is.
🎤Mc Roosje Pertz:
Leuvens enige echte top “mistress of ceremony” met rake edoch zalvende humor. Als zij vraagt wat u doet van werk dan kan u dat maar beter weten!.
🔥Tickets en info op WWW.COMEDYLEUVEN.BE🔥
Start 20u30 – inkom 12€ – zaaltje café Sport – Martelarenplein 13 3000 leuven
Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen