Show data:

6 Okt – 3 Nov – 1 Dec – 12 Jan – 2 Feb – 2 Maart – 6 April – 4 Mei

Advertenties
Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Comedy Leuven: Bas Birker: 40/40/40

4 Mei
🔥Tickets en info op WWW.COMEDYLEUVEN.BE🔥
Start 20u30 – inkom 7€

🎤Bas Birker (NL/BE):
Van de vaste gast van de weekwatchers op Radio 2 is geweten dat hij te vinden is voor een zot plan. Herinner je zijn optreden voor 2 x 200 man in het Sportpaleis. Of nog zotter: zijn idee om Belg te worden. Dus gaat hij vanaf 1 mei op 40 dagen tijd een volledig nieuwe show schrijven. En élke dag zal hij zijn nieuw materiaal testen voor een publiek. Na 40 try-outs moet de voorstelling klaar zijn en gaat hij in première.Deze show wordt meteen ook de dernière, daarna speelt Bas de voorstelling nooit meer. Een zot plan indeed en wij van Comedyleuven zijn trots dat we daaraan mogen bijdragen!

🎤Karel De Rijcke:
Karel speelt al jarenlang improvisatietheater en omschrijft zijn humor als “avant-garde absurdisme”. Ja, hij houdt van grote woorden. Vorig jaar stond hij nog in de finale van de Lunatic Comedy Award. Maar belangrijker hij zit in onze harten. Van geen enkele comedian hebben we zoveel gehoord “da was raar maar keigoed, wanneer komt die terug?!”.

🎤Domien Vloeberghs:
Nog zo iemand met een plekje in ons hart. Vragen als heeft Domien echt werk, een kapper of nieuw materiaal zijn hier van geen tel. De man is een geweldig improvisator en lijk evenveel op Conchita Wurst als op Ron Jeremy… what’s in a name.

Tot dan!
Het Comedyteam

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

6 Apr Comedy at M-Café: De Hygiena’s & Peter Hens

Dubbel beheadlinerd? Ik dacht het wel!

We hebben weer een gezellige avond voor je klaarstaan met, de winnaars van het prestigieuze Leids Cabaret Festival, de Hygienas en “Voor de Leeuwen” finalist Peter Hens.

Meer info snel!

Tickets en info op WWW.COMEDYLEUVEN.BE
Start 20u – inkom 7€ – Vol=Vol

Résultat de recherche d'images pour "hygienas comedy"Résultat de recherche d'images pour "peter hens"

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

2 maart Comedy at M-café: Tim Hartog

Liefste Comedyfans,

De eerste zaterdag van maart komt eraan, dus is het weer tijd voor de gezelligste avond van de maand. Opnieuw staat er een leuke Line-up voor je klaar met als headliner een nederlander die met een rotvaart de clubs en de harten van onze noorderburen aan het veroveren is. Bestel dus tijdig je plekje voor een avondje speciale bieren en bulderlachen.

Tickets en info op WWW.COMEDYLEUVEN.BE

Start 20u – inkom 7€

Wegens grote interesse in deze show zijn er vanaf nu ook een beperkt aantal kaarten te verkrijgen in het M-Café

Line-up:

🎤Tim Hartog (NL)
Tim is een Rotterdammer in hart en nieren. Hij deed mee aan het VARA Leids Cabaret Festival in 2015 en haalde daar meteen de finale. ​ Was onder andere te zien op Lowlands, Oerol, International Comedyfestival, TEDx, Noorderslag, Metropolis en het Bevrijdingsfestival. Op televisie was hij te zien bij ‘The Comedy Factory’ en in 2017 zat hij in ‘De ​ Grote Improvisatieshow’ aan de zijde van “de lama’s”

Een avond Tim Hartog is zo fijn dat hij bij een recente recensie de hoogst bereikbare eer voor een nederlander toebedeeld kreeg: ​

“Tim is zo geweldig sympathiek dat hij warempel voor een Belg kan doorgaan!”

🎤Wim Janssens:
Wim kreeg bij ons al eens 10 minuten om zichzelf te bewijzen en dat viel bij het publiek zo in de smaak dat er meteen gevraagd werd wanneer “diene lange” nog eens mocht terugkomen. Ondertussen zat Wim in de halve finale van Humo’s comedy cup en won hij het nederlandse ​ Caberette-ketet.

🎤Steven Degryse & Mieke De Backer
Zoals elke maand geven we aan jong talent de kans om eerste stand-up set te testen voor een lief publiek in een leuke comedysetting.

Groetjes

Het Comedyteam

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

🔥2 Februari Comedy at M-Café: Lukas Lelie🔥

Line-up:
🎤Lukas Lelie:
Lukas Lelie stapte in oktober 2012 voor het eerst op een podium en timmert naarstig aan de weg. Lukas Lelie stapte in 2012 voor het eerst op een podium om te vertellen dat hij één en ander niet begrijpt en niet kan. In plaats van het hem uit te leggen, werd er met hem gelachen, wat hem al snel 3 comedyprijzen opleverde.
In 2013 won hij zowel de Lunatic Comedy Award als de Culture Comedy Award en eind 2014 sleepte Lukas Humo’s Comedy Cup in de wacht.
Sindsdien zat Lukas in “De Ideale Wereld”, “De Slimste Mens ter Wereld” en schreef hij mee aan het VIER-programma “Achter De Rug”.

🎤Karel De Rijcke:
Karel speelt al jarenlang improvisatietheater en omschrijft zijn humor als “avant-garde absurdisme”. Ja, hij houdt van grote woorden. Vorig jaar stond hij nog in de finale van de Lunatic Comedy Award.

🎤Kenneth Festjens
🎤Bruno Bittoun

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

12 Jan- Comedy at M-Café: Thomas Smith

Ook in het nieuwe jaar gaan we er stevig tegenaan. De immer geweldige Thomas Smith komt samen met een schare beloftevolle comedians het museum onveilig maken. Perfect wat nodig is om de feestdagen achter je te laten en het nieuwe jaar goed in te zetten. Dus leg 12 januari al maar vast in je agenda voor een top biertje en een geweldige comedyshow.

Start 20u – inkom 7€

Wegens grote interesse in deze show zijn er vanaf nu ook een beperkt aantal kaarten te verkrijgen in het M-Café

Line-up:
Thomas Smith:
De man die ter plekke een volledige comedyshow kan verzinnen en er dan nog laaiende reviews voor krijgt in alle kwaliteitskranten en de Story is op zich al een held.  Thomas Smith is een stand-up comedian “pur sang” met Britse roots, maar vooral actief in Vlaanderen en Nederland. Smith speelt zowel in het Engels (zijn moedertaal) als in het Nederlands . Hij begon zijn carrière in 2000 met de Humo’s Comedy Cup. Verder kan je hem kennen van “Foute vrienden”, “Scheire en de schepping”,  “Mag ik U kussen” of andere dingen op uw tv.

🔥Zowel comedians als critici zijn het erover eens: Thomas kent zijn gelijke niet in het Nederlandse en Vlaamse circuit!🔥

Tom Melotte:
De zesendertigjarige Tom Melotte is een ervaren speler op het comedy-veld. Op het podium staat hij er dan ook als één brok zelfzekerheid een comedy tijger maar dan met een ukelele en een muts.

Yannick Yoos en Vincent Vandemeerssche:
Zij openen onze eerste comedyshow van het jaar en proberen je hart te veroveren met elk een korte maar krachtige set.

Groetjes

Het Comedyteam

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen